La següent declaració descriu la política de privadesa de Poc a Pots. Aquesta política es basa en el seu objectiu fonamental de proporcionar als seus visitants informació i recursos de qualitat preservant l'anonimat i la privadesa individuals. Si us plau, dirigiu qualsevol comentari que tingueu sobre aquesta política a support@pocapots.es

1. DISPOSICIONS GENERALS

Aquesta política de privadesa descriu com es recullen i utilitza les seves dades personals per Poc a Pots, la seu central es troba a Carrer de Salvà, 23, 08004 Barcelona, Espanya en la seva qualitat de responsable del tractament. Poc a Pots s'esforça per garantir un alt nivell de protecció de les seves dades personals, en compliment de la legislació europea GDPR relativa a la protecció de les persones i pel que fa al tractament de les dades personals i la lliure circulació d'aquestes dades.

Virginie Rocher és una professional (d'ara endavant "Ella") que presta serveis a empreses i particulars amb el nom comercial Poc a Pots.

És la vostra responsabilitat revisar i entendre aquesta política de privadesa abans de proporcionar les vostres dades personals. Si no està d'acord amb la Política de Privacitat, si us plau, no proporcioneu les vostres dades personals, no accediu als seus llocs web i/o utilitzeu els seus productes i serveis.

Poc a Pots pot modificar aquesta carta en qualsevol moment. Aquestes modificacions tindran efecte tan bon punt es publiquin al lloc. Per tant, Poc a Pots us convida a consultar aquest document amb freqüència.

2. DADES RECOLLIDAS I BASE DEL TRACTAMENT

Les dades personals recollides són les que proporcioneu quan completeu els camps de connexió.

Recopilem la informació següent:

  • La vostra identitat i dades de contacte (per exemple, nom, adreça de correu electrònic, adreça postal, número de telèfon, etc.);
  • La informació sociodemogràfica (per exemple, la vostra edat, professió, gènere, etc.) esmentada quan publiqueu una ressenya o compreu un servei;
  • Informació relacionada amb les vostres compres (en línia), el seu seguiment, així com les factures de compra (per exemple, articles escollits, adreça de lliurament i facturació, imports dels productes, mètode de pagament, etc.);
  • Informació que se us pot demanar que comuniqueu al nostre servei d'atenció al client;
  • Informació relacionada amb l'ús del Lloc, en particular la seva navegació (per exemple, pàgines visitades, enllaços en què s'ha fet clic, etc.). Part d'aquesta informació es pot recopilar mitjançant galetes quan navegueu pel nostre lloc.

3. FINALITAT DE LA COL·LECCIÓ

Poc a Pots utilitza les teves dades personals per atendre sol·licituds i sol·licituds d'informació sobre els serveis oferts. A aquest efecte, pot ser necessari que torni a trucar a l'usuari per telèfon o que es comuniqui amb l'usuari per correu electrònic.

La comunicació de dades personals en aquest context és voluntària. Si l'usuari no facilita aquestes dades personals, no podrà beneficiar-se dels corresponents serveis que ofereix el web de Poc a Pots, com ara comunicació i descàrrega de documents.

Quan l'usuari facilita dades personals al lloc web, garanteix haver rebut les autoritzacions i consentiments necessaris de les persones interessades per aquestes dades personals si es refereixen a persones diferents a ell i, si escau, per als usos descrits en les presents condicions generals de utilitzar.

4. VIDAD DE CONSERVACIÓ

Virginie Rocher només conserva les dades personals dels seus usuaris durant el temps necessari per a les operacions per a les quals van ser recollides i en compliment de la normativa vigent. Així, les dades relatives als clients es conserven durant la durada de les relacions contractuals, incrementades en tres (3) anys amb finalitats d'animació i prospecció, sense perjudici de les obligacions de retenció o terminis de prescripció.

Les dades relatives als clients potencials es conserven durant un període de tres (3) anys des de l'últim contacte amb l'empresa.

5. SEGURETAT DE LES SEVES DADES

Poc a Pots s'esforça per posar en marxa les precaucions necessàries per preservar la confidencialitat i seguretat de les dades personals recollides i tractades amb la finalitat d'evitar la seva distorsió, dany, destrucció o accés no autoritzat per part de tercers. Ha implantat les mesures de seguretat tècniques i organitzatives corresponents.
L'accés a les dades està limitat als nostres empleats autoritzats en el curs de la seva feina o als possibles proveïdors de serveis durant la realització d'un servei.

Heu de tenir en compte que la seguretat de la vostra informació personal també depèn de vosaltres.
Si us plau, no comuniqueu informació a través de canals no segurs, per exemple quan es trobi en zones públiques.

6. DRETS DE LA PERSONA INTERESSADAE

Quan Poc a Pots processa les teves dades personals, tens una sèrie de drets que es detallen a continuació. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament així com la portabilitat de les teves dades, en qualsevol moment i de forma totalment gratuïta.
Per exercir-los, només cal enviar un correu electrònic a support@pocapots.es Aquest correu ha d'anar acompanyat d'una còpia del document d'identitat i ha de contenir la informació dels drets que es vol exercir. Si la vostra sol·licitud no està completa, serà impossible processar la vostra sol·licitud.
També té dret a presentar una reclamació davant la CNIL o un altre organisme europeu autoritzat per tramitar aquestes sol·licituds.