ARTICLE 1 – INFORMACIÓ LEGAL

D'acord amb l'article 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s'especifica la identitat de les diferents parts implicades en la seva implantació i seguiment.

TÉ. Editor del lloc

El lloc està editat per Virginie Rocher, professional (autònoma) domiciliada a la següent adreça: Calle Salva, 23 08004 Barcelona i amb NIF Y1388652H.

Telèfon: +34 693 58 64 56 (Whastapp, telèfon)

Adreça de correu electrònic: pocapots@gmail.com

d'ara endavant "l'editor"

b. Director de publicacions

La directora de publicació és Virginie Rocher. 

vs. Amfitrió del lloc

El lloc està allotjat per OVH – 2 rue Kellermann – 59100 Roubaix – França.                      

D. Usuaris

Es consideren usuaris tots els usuaris d'Internet que naveguen, llegeixin, visualitzin i utilitzin el lloc.

ARTICLE 2 – ACCESSIBILITAT

El Lloc és en principi accessible per als Usuaris les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, excepte interrupcions, programades o no, per necessitats de manteniment o en cas de força major.

Si l'accés al Lloc és impossible, el Lloc es compromet a fer tot el possible per restablir l'accés. El Lloc no es fa responsable de cap dany, sigui quina sigui la seva naturalesa, derivat de la seva indisponibilitat.

ARTICLE 3 – LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Aquests Avís Legals es regeixen per la llei francesa. En cas de controvèrsia i a falta d'un acord amistós, la controvèrsia es sotmetrà als tribunals francesos d'acord amb les normes de jurisdicció vigents.

ARTICLE 4 – CONTACTE

Per a qualsevol denúncia de continguts o activitats il·lícites, l'Usuari pot posar-se en contacte amb l'Editorial a la següent adreça: pocapots@gmail.com, o per correu certificat amb acusament de recepció adreçat a l'Editorial a les dades de contacte aquí especificades Avís Legal.

El lloc us desitja una excel·lent navegació!